Нина Добрев блести в сребристо на червения килим на "Оскарите"

КАДЪР: Инстаграм/nina

Сребристото беше един от най-предпочитаните цветове на "Оскарите" тази година, а Нина Добрев блестеше в елегантна метална рокля с изрезка. Тя съчета роклята със сребърна перлена огърлица, която подхождаше на декорациите по деколтето на роклята й.

Партньорът ѝ Шон Уайт избра кремаво смокинг яке с подходяща папионка и бяла риза, които съчета с черни панталони за червения килим.

Интересни моменти от "Оскарите" ще останат от стайлинга на бившия кечист Джон Сина, когато се появи гол на сцената, за да връчи наградата за най-добър дизайн на костюми, покрит само с една табела.

"Можете ли да си представите, ако гол мъж тичаше през сцената днес?Това не би ли било лудост?" , каза водещият Джими Кимъл, правейки препратка към наградите от 1974 г., когато гол мъж е притичал на сцената малко преди Елизабет Тейлър да получи наградата си за най-добра актриса. Пърформансът на Сина обаче е координиран с водещия, който му даде покривало, за да може да връчи наградата.

Друг гаф, който се случи по време на церемонията е с роклята на Ема Стоун, която не оцеля дълго, тъй като при приемането на наградата си за най-добра актриса, Стоун се обърна и разкри на публиката, че тоалетът ѝ е скъсан. За инцидента тя обвини Раян Гослинг и посочи, че подозира, че роклята се е разпорила по време на изпълнението на песента "I'm Just Ken"

Припомняме, че "Опенхаймер" стана големият победител, като обра 7 от най-важните "Оскари". "Беше най-изумителното ми пътешествие последните 20 години, благодаря ви" , каза Килиън Мърфи, който влезе в образа на Опенхаймер, след като взе статуетката за най-добър актьор в главна роля. "Горд ирландец сьм. Направихме филм за човека, който създаде ядреното оръжие и за добро или зло, ние вече живеем в неговия свят. Това е за хората, които носят мир на света" добави той. Това е първият му "Оскар".

КАДЪР: Инстаграм/nina
КАДЪР: Инстаграм/nina
  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене