Какви жени не харесват богатите мъже

Гримът е добре да бъде дискретен. СНИМКА: Pixabay.com

Вече ви се ще да имате сериозна връзка и дори да се задомите, но мъжете, които срещате все се оказват неподходящи. Иска ви се нещо повече, някой мил и заможен господин, когото да впечатлите и плените.

Как да постигнете набелязаните цели, как трябва да сте облечена и кои са най-подходящите професии, за да срещнете милионер ще разберете от откъса по-долу. Той е част от книгата „Как да се омъжим за милионер”.

Мода за милионери

Скъпи дами, за да изглеждате стилно и в страхотна форма, са ви необходими известни усилия. Освен да боравите добре с думите и да бъдете чаровни, ви трябват определени облекло и прическа, а също и грим, за да изглеждате блестящо. Моята идея не е да ви науча да се обличате добре, защото съм сигурна, че вие вече знаете това. Иска ми се да ви дам няколко нови идеи относно вашето облекло, а може би и някои полезни съвети. Какво например е задължително да има в гардероба си една елитна дама:

Задължителната черна рокля

• Тя може да бъде дълга или къса, със или без цепка, добре е да е вталена и да следи извивките на тялото ви. Това е наистина добра покупка. Черните рокли никога не излизат от мода! Добре е, ако са екстравагантни, например обсипани с пайети, ако са дело на известен дизайнер, но дори и да не е така, тях може да облечете навсякъде.

Не носете един и същ тоалет на приеми

• Това ще породи нечестиви клюки по ваш адрес. Може да облечете нещо по-скромно, но в никакъв случай дрехите ви да не се повтарят, защото лицата от приемите са едни и същи, но не и тоалетите! Ще видите много познати, но все с различни дрехи!

Обличайте се секси и елегантно

• Ако носите къси поли и през зимата, е добре да си купите дълго кожено палто. Стои доста елегантно, а и вие решавате точно къде да покажете краката си. Никога не ходете прекалено разголена или например с открито деколте, когато всички са с високи яки. Всяко място си има етикет и е добре да го спазвате, освен ако не сте кинозвезда например.

Спокойно носете панталон

• Панталонът се котира добре. Можете спокойно да го носите, дори мъжки костюм с вратовръзка. Унисексът се котира добре, особено ако сте женствена или носите косите си пуснати.

Етикетът

• Когато се запознавате с някого, се старайте да запомните името му, защото ще е неприятно при втора среща да се мъчите да го възстановявате в главата си! А и може да се сметне като липса на уважение.

• Когато решите да се запознаете с някого, намерете някой, който да ви представи. Не е прието да извършвате тези действия сама, особено на коктейл.

• Не се “залепяйте” за този, с когото сте дошли на приема. Нормално е да общувате с повече хора и да се отделяте от партньора си. Поне от време на време!

• Не коментирайте гости пред други гости, особено ако не сте познато лице на тези приеми. Не знаете къде и как могат да стигнат думите ви!

• Не приемайте всяко срещнато предизвикателство. Може да се опитват да ви компрометират!

• Пазете личния си живот. Отговаряйте уклончиво на по-интимни въпроси или включете чувството си за хумор и оригиналността си!

• Пазете нужната дистанция и проявете търпение, за да блеснете с остроумието си. Не се опитвайте да печелите симпатии на всяка цена. Така триумфът ви ще бъде твърде кратък. „Оцеляват” само стойностните неща!

Гримът

• Гримът е добре да бъде дискретен, в никакъв случай не крещящ.

• Не използвайте лъскави сенки през деня.

• Не подчертавайте прекалено устните си, особено ако са плътни.

• Подчертайте всичко, което е красиво във вас, независимо дали е върху лицето, или върху тялото ви. Разбира се, в рамките на етикета. Ако решите да бъдете екстравагантна, изчакайте подходящото събиране. Екстравагантността не бива да е самоцел.

• Не се накичвайте с бижута!

• Изкуствените бенки са още на мода в Западна Европа. Може да ги поставите където пожелаете по себе си, но никога повече от две наведнъж!

Прическата

• Помнете, че има едно правило във фризьорството. Цветът на очите на истинската дама върви в комплект с цвета на косите и веждите. Ако сте с тъмни очи и тъмни вежди, не мислете, че непременно трябва да сте изрусена само защото така е модерно. Един топъл, кестеняв цвят ще ви придаде много повече чар. Не всички мъже предпочитат блондинки. По-скоро харесват естествените жени. Не си струва да изтощите пищната си коса с обезцветяване!

• Не носете косата си прекалено къса или прекалено дълга. Коса, пусната до кръста или почти обръсната, вече съвсем не е на мода! Съобразете се с формата на лицето си при избор на прическа. За това ще ви помогне личният ви фризьор.

• Ако можете, използвайте колкото се може по-малко козметични ефекти върху косата си. Дори и да са на билкова основа, те притежават химия. Естествена е например дъждовната вода, която омекотява косата и я прави лъскава. Не бъдете изкуствена!

Пластична хирургия

• Ако не одобрявате нещо в себе си и то ви дразни, добре е да се отървете от него. Потиснатите хора са неработоспособни и раздразнителни! Но когато прибегнете до тези услуги, проверете дали желанията ви са възможни, дали няма да ви донесат непоправими последствия и дали лекарят наистина е професионалист! Не бива да прекалявате и да се подложите на серия пластични операции. Не може да излъжете природата, може просто да я поукрасите!.

Задължителната черна рокля. СНИМКА: Pixabay.com
Задължителната черна рокля. СНИМКА: Pixabay.com
КОИ професии са благоприятни, за да успеем да сключим брак с милионер

Секретарка

Ако вие сте неговата секретарка или тази на добър негов приятел, имате шанса да бъдете видяна и оценена в целия си блясък. Запомнете! Не показвайте веднага апетити, оставете той да ги прояви. Бързайки, рискувате да ви вземат за жена, която се интересува само от пари! А вие не искате такава популярност, нали? Тъкмо обратното, вие трябва да демонстрирате нисък интерес и защита на своята позиция на независимост! Той ще оцени това, ще оцени вашата независимост и вашето желание за работа. Една бъдеща съпруга на милионер не бива да бъде мързелива. Ако ли не, може лесно да изгуби всички пари. Така че не пърхайте около него като една пеперудка и не обяснявайте с тънък гласец колко ви харесва да правите шопинг. Наблегнете на вашата култура, на вашите познания, на чувството ви за независимост и борбеност.

Медицинска сестра

Вие се грижите за благото и удобството на хората. Това е чудесно, защото милионерите обожават някой да се грижи за тяхното благо и удобство. Както писах и в предишната глава, не падайте лесно под ударите на неговото либидо, мислейки само за парите му. В повечето случаи той не е глупав. Имал е много подобни ситуации, в които хубави женици са се опитвали да се докопат до състоянието му. Възможно е да минат години, преди да сключите брак. В тези семейства колкото повече време минава, толкова повече започват да имат доверие във вас. Заредете се с мнооого търпение и опитайте да покажете най-добрите си качества, а именно вашия професионализъм, независимост и желание за дълги и сериозни връзки.

Стюардеса

Вие летите и достигате до седмото небе, а там е лесно да откриете някой милионер. Те по правило пътуват в първа класа и обичат да бъдат глезени, но не се лъжете – не всички, които пътуват в първа класа, са милионери! Проявявайте чисто професионално отношение, но не бързайте да глезите твърде много милионера, за да помисли, че го правите нарочно. Те обикновено са много мнителни! Дръжте се свободно, естествено и винаги според етикета. Опитайте да привлечете вниманието му върху себе си с някой банален жест или подхвърлена фраза. Ако сте красива, това няма да ви е нужно. Той ще ви забележи веднага, дори да е притеснителен или да се прави, че не е така. Използвайте добре вашата възможност, така че той да ви определи една среща или да ви остави визитката си.

Учителка

Вие обучавате децата му, така че сте в течение на всички фамилни тайни. Можете да научите всичко, което желаете. Това ви дава голямо предимство, особено ако вашият милионер е разведен или не е в съгласие с половинката си. Станете първа приятелка на децата му и споделяйте с тях разходки и игри. Те ще разкажат вкъщи за вас и ето че вече сте се запознали! Внимавайте! Може би той е нащрек тъкмо заради това. Огромното приятелство с децата му трябва да е наистина на базата на една искрена дружба.

Модел, певица, актриса

Ако упражнявате една от тези професии, почти сигурно е, че вие сте красива и ексцентрична жена. Това само по себе си гарантира, че всички ви забелязват, но не гарантира, че ще се омъжите за милионер или принц. Те обикновено не харесват ексцентрични и показни жени. Със сигурност майките им не ги харесват! Тъй като тези мъже обикновено са силно повлияни от майките си, това може да е огромен проблем за вас. Ако вие сте умна и хитра, ще знаете как да постъпите във всяка една ситуация и следвайки етикета, да докажете, че има само една опасност и тя е той да не е достатъчно достоен за вас, а не обратното!

Писателка, художничка, човек на изкуството

Ако вие сте човек на изкуството, значи притежавате свой свят, от който трудно излизате, и то само за малко и за много близки хора. Ако той успее да влезе във вашия свят или вие в неговия, можете да бъдете една прекрасна, замечтана двойка. Стига твърде мнoгoто пари да не повлияят лошо на изкуството ви.

Дамите на изкуството живеят в свой собствен свят. СНИМКА: Pixabay.com
Дамите на изкуството живеят в свой собствен свят. СНИМКА: Pixabay.com
Пиар или психолог

Ако вие упражнявате една от тези професии, вашето най-голямо преимущество е, че се срещате с изключително много хора и шансът ви да срещнете богат мъж е изключително голям. Този шанс може да намалее, ако вие не го използвате навреме. Това не означава да бъдете прекалено настъпателна. Опитайте се да откриете златната среда. Ако вие сте психолог и той е ваш пациент или приятел, имате уникалния шанс да повлияете върху вашия мъж, да споделите проблемите му, да опознаете тайните му. Така той ще е ваш за цял живот. Внимавайте само за тежестта на неговото състояние.

Кои професии отблъскват милионерите или семействата им

Стриптийз, порно, гол модел или бурлеска

Ако вие сте танцьорка или модел на интимно бельо и се разхождате често полугола по подиума, не мислете, че имате голям шанс за богатството му. Същото важи и ако сте порнозвезда. Вашият тип професия е предпочитан за авантюри, но не и за една сериозна връзка или брак. Бракът е нещо съвсем различно, за него се изискват истински усилия и доверие, а доверието се печели трудно. Особено това на неговите роднини, ако неговото семейство е консервативно или с благороден произход! Имате два изхода – или да прекъснете кариерата си на модел и да отглеждате децата ви, както направи манекенката Наталия Видянова, след като се омъжи за английски благородник, или да продължите и да забравите брака с титулуван мъж.

Из „Как да се омъжим за милионер”

Книгата може да поръчате тук!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Хората, които имат този навик, правят повече секс
Какво е социален махмурлук?
Защо пингвините не могат да летят?
4-те зодии, които биха процъфтявали на самотен остров
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме

Напишете дума/думи за търсене