Хари и Тейлър разделени на наградите Brit

Хари Стайлс от One Direction и Тейлър Суифт няма да припарват един до друг на наградите Brit.

Това са решили организаторите на британските музикални награди, които ще се проведат утре. Домакините на шоуто дори са им направили различни графици за репетиции, за да не се засичат.

Миналата седмица на наградите „Грами", които бяха открити от изпълнение на Тейлър, тя се подигра с бившия си приятел, имитирайки британския му акцент на припева, гласящ: „Той ми се обади и проплака: „Аз още те обичам." „Никой не иска да се случва нищо неловко", споделя източник пред Metro. "Ще държат Тейлър и Хари отделно. Апартаментът на Хари е на съвсем друг етаж в хотела, така че възможността да се засекат с американката, е мижава. Гримьорната на момчетата не е известна на целия персонал, така че ако Тейлър е решила да се сдобри със Стайлс, ще й се наложи бая да се разрови, докато го намери."

Въпреки подигравката на изпълнителката от сцената на Грамитата, Хари се прояви като типичен английски джентълмен, обяснявайки, че тя е чудесен пърформър и всичко е заради шоуто. „Тя е от дълго време на сцената и знае какво прави. Не съм притеснен, че мога да се видя с нея. Тя е наистина сладко момиче. Не мога да кажа нищо лошо за нея."

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
10 признака, че си във въображаема връзка, а не в истинска
Папараци уловиха Кейти Холмс да се разхожда из улиците на Ню Йорк с посинено око
14 неща, които жената иска от секса
Вижте как Деси Стоянова се сбогува с Би Ти Ви (Снимки)
Актьорът Кевин Спейси посреща 65-годишнината си без дом

Напишете дума/думи за търсене