4 неща, които ни правят по-доволни от секса

Да си абсолютно отворен и откровен във връзката си, може да не е най-лесното нещо на света.

Може да сме наясно коя е любимата храна на другия, да споделяме една и съща банкова сметка, но ще се изненадате колко малко двойки знаят сексуалните фантазии на половинките си.

Дори в най-дълготрайните моногамни връзки има куфарче с катинар, в което се пазят най-съкровените креватни блянове.

Пускайки във въображаемия си плътски свят, човекът, когото обичате, със сигурност ще ви се отплати стократно.

Ето четири неща, които превръщат хармоничните, но леко обикновени двойки в още по-щастливи, здраво свързани и малко по-разюздани.

Не си трайте

Все отнякъде трябва да се почне. Това не означава обаче, че може да стоварите най-палавите си фантазии на партньора, докато преглъща кюфте и шопска салата.

Най-добрият начин да споделите с любимия за вашите щения е да му отредите почетното място. Заявете, че той е важна част не само от реалния, но и от фантазния ви свят. Ако искате, обвинете някой сън за тая или оная сексфикция, но споделете как си представяте бъдещите си плътски преживявания.

Изследвайте фентъзи възможностите

Не е лесна работа не само да поканиш някого във фантазиите си, но и да се окаже, че те му пасват. Предизвикайте разговор, в който открито да споделите за всичките си притеснения и очаквания от новостите в секса. Ако искате, направете си ролеви карти и ги сложете в една кутия. После оставете на жребия да покаже кой ще е господарят, кой учителят, докторът, режисьорът и младата актриса. Поканете и другия да влезе в сценария на бъдещата ви интимна пиеса. Оставете го да сподели какво иска да промени.

Смейте се

Тази стъпка е много важна. Да разкриеш сексуалните си фантазии, може да те накара да се чувстваш прекалено оголен и свенлив.

Дори някоя подробност от плътската ви химера да ви се струва прекалено срамна, не я пропускайте. Споделете я, ако трябва и през смях. Ако партньорът ви е адекватен към вас и вашите желания, то няма да чуете в отговор ехиден хилеж.

Научете се да се адаптирате

Когато изследвате сексуалните си фантазии, е добре да решите докъде да сложите границата. Ако сексуалната фантазия включва душ, а вие не сте особени привърженици да се къпете с друг човек, сменете мястото или позицията, в която се развива действието. Това не означава, че секснамеренията ще се прецакат.

Гледайте на това като част от процеса на израстването ви като двойка. Някоя фантазия ще е постижима, друга ще приберете в скрина.

Нека силата на сексуалните приключения бъде с вас!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Мика Стоичкова се омъжи тайно
“24 часа” въвлече Иван и Андрей и в общо бащинство, но майката е една!
Ламин Ямал на яхта в Гърция
Какво да правим при слънчев удар
Онасис принуждавал Джаки Кенеди да правят секс на публични места

Напишете дума/думи за търсене