“Българската Моника Белучи” и кандидат за NBA – довечера в X Factor

Мечтата за победа в X Factor може да бъде съчетана и с мечта за кариера в NBA - това ще ни докаже участник в днешния, 3-и епизод на музикалното шоу X Factor от 21.00 ч. по Нова ТВ.

И още - "българската Моника Белучи"...но в изрусен вариант, дъщерята на Господин Господинов - Гепи, българският Боб Марли и Еминем и една сърцераздирателна история. 16-годишен баскетболист от „Черно море" (Варна) показа завиден талант на сцената на X Factor - той пише авторски хип-хоп парчета на английски.

Най-голямата мечта на Наско обаче е баскетболна кариера в NBA. Убеден, че не може да загуби в нищо, с което се захване, той изпя парчето Molly на Tyga и успя да впечатли Саня и Мария Илиева, които бяха единодушни, че ако е толкова добър в баскетбола, колкото и в музиката, шансовете му да постигне и двете си мечти е напълно реален.

"Българската Моника Белучи", но в рус вариант също ще изгрее на сцената на шоуто довечера. На известната италианска красавица ще я оприличи Мария Илиева, а Заки ще остане впечатлен от всичко в нея - физика, излъчване и музикално присъствие.

Господин Господинов - Гепи, вокалът на Стейн, пък беше по-притеснен от дъщеря си Виктория, която се изправи пред журито. Менторите извикаха Гепи на сцената и му благодариха за това, че е успял да предаде на Виктория любовта и истината за музиката. След нейното изпълнение Заки си припомни как Гепи е „чупил стъклата в студиото" с мощния си глас.

Не толкова сполучливо обаче се представиха българският Боб Марли и Еминем. Някои участници дори накараха журито да се почуства неудобно - Заки заподозря участничка, че е пушила нещо различно от цигари, а 47-годишният шлосер от Русе - Камен Ганев тотално взриви публиката с авторско парче, сякаш специално създадено за... „Господари на ефира".

Епизодът довечера ще разкаже и една сърцераздирателна история - на 27-годишната Жана Бергиндорф, която живее с музиката. Любовта я среща в Южна Корея, като след това с мъжа си отиват в неговата родна Дания. Жана има син, който е най-важният човек в живота й, но съдбата ги разделя - той е в Дания, заедно с баща си. Жана смята, че именно победата в българския X Factor ще й помогне детето й да се върне при нея.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Камила и Хари се скарали жестоко, тя му казала повече да не се връща
Актьор от Бродуей идва в София  за театралния  фестивал  “Към звездите”
Стегни се, никой не те гледа - съвети за начинаещи във фитнеса
Съпругата на шефа на “Ред Бул” в депресия

Напишете дума/думи за търсене