Стойко Сакалиев поставя Лиана на мушката и интервюира Флорин

Шоуто на Стойко Сакалиев „От воле със Саката" за пореден път ще се отличи със своята актуалност и ексклузивни гости. Довечера на прицел ще бъде красавицата на Къщата Лияна.

Любовните й терзания ще са само една от темите на популярното във VIP Brother 2013 шоу, водено от футболиста. По-късно певицата Ирина Флорин ще бъде предизвикана на откровен разговор от Стойко, след изтъкнатите аргументите, че не е солидарна с групата и има привилегии върху президентския апартамент.

За първи път деликатната певица ще говори открито за себе си и взаимоотношенията й с жените от противниковия лагер: „Не мога да казвам, кой какво да чувства към мен. Не е задължително всички да ме харесват. Животът ме е накарал да бъда толерантна, не обичам да бъда център на внимание. "Какво още ще споделят гостите на Стойко, ще разберем тази вечер от 20:00 часа.

 Ново приятелство се заформи в Къщата между поп певицата Йоана и фолк дивата Лияна. Основната тема на разговорите между двете красавици е Пламен. След сринатото доверие днес Йоана ще сподели още подробности за предприетата стратегия към бившия й близък приятел. Тази вечер Йоко ще се дистанцира от още един човек - Мира Радева. Двете жени, които демонстрираха най-топли чувства, ще стигнат до тотален крах на отношенията.

Тази вечер Мира също ще даде воля на чувствата си. Сред скандалите ще прокънтят думите й: „Силата се състои само в едно нещо. Щом си изгубил контрол, значи си пълен слабак".

След произнесените тежки присъди на Номинациите тази седмица, никой от Съквартирантите на VIP Brother 2013 не може да намери покой. Разделени и раздирани от натрупаното напрежение, тази вечер те ще се изправят един срещу друг във фатален сблъсък. Казаните истини белязаха участниците и днес в ефира на Нова ТВ те ще покажат, че обидата и нараненото его не могат да бъдат потискани дълго време.


След тежките откровения някои от звездите в Къщата ще бъдат обхванати от безсъници и кошмари. Ваня Червенкова няма да намери покой в леглото си и ще се отдаде на среднощно готвене, а Павел Чернев ще продължи да води борба със Съквартирантите дори и в съня си.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене