Млада атлетка получава подкрепа от Наталия Симеонова

Милица е талантлива и многообещаваща състезателка по лека атлетика. Тя е получавала не едно предложения да се състезава за друга държава, срещу което да получи необходимата финансова подкрепа, но Милица отказва, защото в гърдите й тупти едно истинско българско лъвско сърце.

Проблемът на Милица е, че трябва да избере между спорта и обучението, защото таксата и средствата стават непосилни за нейното семейство. С помощта на екипа на „Предай нататък", точно преди старта на ежегодния Софийски маратон, Наталия Симеонова среща Милица с нейните благодетели, които и даряват сума, достатъчна да покрива месечните й разходи.

Окрилена от случващото се, Милица финишира като победител в дистанцията полу-маратон и за пореден път окичва гърдите си със заслужено злато. Атлетката взема решението да подели получените пари с целия отбор, в студиото на „Предай нататък", тя и отборът й ще получат още един подарък. Какъв е той, зрителите ще видят тази събота от 20.00 часа по bTV.

Втората история, която Наталия Симеонова ще представи в събота вечер, носи заглавието „Сексът и градът". Герой в този разказ е Габи, която след раждането на детето си рязко напълнява. Това се отразява пагубно на самочувствието й и на взаимоотношенията й с приятеля й Младен, с когото живее и има син. Мечтата на Габи е да отслабне.

При срещата си с Наталия тя със сълзи на очи й споделя, че се срамува от самата себе си. Нападана е системно за теглото си от близките си и най-вече от приятеля си, което я кара още повече да се срива психически. Когато екипът на „Предай нататък" отива в Плевен, за Габи предстоят страхотни изненади - заедно с Младен, тя посещава Мадлен Алгафари, където прави първата стъпка към приемането си и красотата в нея.

Подарената й специално организирана фотосесия я кара да възвърне изгубеното самочувствие. В студиото на „Предай нататък" Габи получава и мечтания ваучер за „Пълна програма за отслабване", но за това, което следва изобщо не си е мечтала някога. В студиото, на фон на прекрасните цигулки на квартет „Интро", Младен прави най-важната крачка - признава пред цяла България огромната си любов към Габи и й предлага брак.

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене