16-годишна украинка е новото живо Барби, твърди, че няма операции (Видео)

Снимка: Кадър от "Дейли мейл"

Украинската ученичка Лолита Ричи, която временно живее в Туркменистан, прилича досущ на кукла Барби. Момичето твърди, че видът й е естествен - без пластична хирургия, диети или фотошоп. Това съобщи "Дейли мейл".

Лолита е висока 1,63 м, тя е с талия от 51 см и пищен бюст. Кукленският поглед постига с контактни лещи. В интернет ученичката има много фенове. Тя твърди, че и на живо момчетата много я харесвали и постоянно й се налагало да отказва поканите им за срещи. "Хората са ми казвали, че ми завиждат за хубавия външен вид", уверява Лолита.

Майката на Лолита няма нищо против трансформациите и провокативните снимки на  дъщеря си. Напротив, тя сама я и снимала, споделя жената.

Като малка Лолита е играела само с момчета и въобще не се е интересувала от кукли. Започнала да се издокарва, защото иска да изглежда идеално. Според нея това трябва да е стремежът на всички жени.

Украинското барби има амбицията да стане психолог. Тя обаче иска да стане известна и с външния си вид. "Висока съм само 1. 63 м и не мога да стана фотомодел.Мога обаче да стана известна с начина, по който изглеждам", обясни украинката.

Още видео на барбито може да видите тук

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“
Селин Дион проговори за болестта си след завръщането си в шоубизнеса

Напишете дума/думи за търсене