16-годишна украинка е новото живо Барби, твърди, че няма операции (Видео)

Снимка: Кадър от "Дейли мейл"

Украинската ученичка Лолита Ричи, която временно живее в Туркменистан, прилича досущ на кукла Барби. Момичето твърди, че видът й е естествен - без пластична хирургия, диети или фотошоп. Това съобщи "Дейли мейл".

Лолита е висока 1,63 м, тя е с талия от 51 см и пищен бюст. Кукленският поглед постига с контактни лещи. В интернет ученичката има много фенове. Тя твърди, че и на живо момчетата много я харесвали и постоянно й се налагало да отказва поканите им за срещи. "Хората са ми казвали, че ми завиждат за хубавия външен вид", уверява Лолита.

Майката на Лолита няма нищо против трансформациите и провокативните снимки на  дъщеря си. Напротив, тя сама я и снимала, споделя жената.

Като малка Лолита е играела само с момчета и въобще не се е интересувала от кукли. Започнала да се издокарва, защото иска да изглежда идеално. Според нея това трябва да е стремежът на всички жени.

Украинското барби има амбицията да стане психолог. Тя обаче иска да стане известна и с външния си вид. "Висока съм само 1. 63 м и не мога да стана фотомодел.Мога обаче да стана известна с начина, по който изглеждам", обясни украинката.

Още видео на барбито може да видите тук

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене