Половината британки съжаляват за първия секс

<span class="srcRef">Източник: <a href="http://www.shutterstock.com/" target="_blank" rel="nofollow">Shutterstock.com</a></span>

50% от британките съжаляват за първия път, когато са правили секс. При мъжете тази тенденция се наблюдава при едва 20% (един на всеки петима души). Това показват резултатите от най-задълбоченото проучване за това какво се случва в спалните на британците, цитирано от БГНЕС.

Според учените момичетата губят девствеността си при много различни обстоятелства, но това, което го обединява е, че повечето съжаляват, че са го направили.

Първият въпрос, на който учените потърсили отговор е "На колко години бяхте". Оказва се, че годините, на които британците се разделят с невинността си, са в двете крайности – или твърде млади, или твърде закъснели.

Все пак средностатистическият човек на Острова прави секс за първи път на 16 години. Статистиката при по-възрастните поколения показва, че хората стават сексуално активни все по-рано. Като цяло през 80-те години хората са губили девствеността си средно на 18 години, а жените чакали до 19 г. През 50-те години секс на 16 г. са правили едва всеки седми и всяка десета жена. Цифрата сега е всеки трети.

Оказва се, че 42% от жените и само 20% от мъжете са съжалявали след първия си път. Причините за разкаянието също са различни. 22% от анкетираните жени чувствали натиск от страна на партньора, за разлика от 7% от момчетата, които се чувствали принудени от приятелката си. 16% съжаляват, защото са били пияни, а 20% признават, че са го направили с напълно непознат.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене