Нежност като ласката на цвете

Вдъхновена от природата, Naturella създаде новите Naturella Ultra с подобрен дизайн и вътрешност. Сега повърхността на превръзките е набраздена със специални каналчета във формата на цвете, които улесняват абсорбирането на влагата и гарантират твоята хармония по всяко време.

След като в продължение на години се радвахме на лъскавата красота на технологиите, сега e време да се завърнем обратно към нежната ласка на природата. Тази тенденция се забелязва във всички области на живота - от вътрешния дизайн и създаването на нови продукти до здравето и цялостната философия и начин на живот. В желанието си да бъдем обгърнати от хармонична и здравословна среда се обръщаме към древни източни практики като будизъм, йога, Фън Шуй. Те ни учат, че ключът към баланса във всички области на живота може да бъде постигнат само след откриването на вътрешната ни хармония.

Тенденцията за сближаване с природата е особено явна и при интимната грижа за женското тяло. Твоето тяло има нужда от нежна грижа, която максимално да се доближава до естествените процеси, които протичат в тялото ти. Затова превръзките Naturella съдържат крем лосион, който нежно се грижи за твоята кожа.

Той съдържа екстракт от лайка и други дерматологично тествани вещества, които успокояват кожата и предотвратяват възпаления. В допълнение ергономичният дизайн на Naturella сега е оптимизиран по начин, който осигурява пълната хармонията с тялото.

Naturella - в хармония с философията на природата

Женското тяло работи в перфектни малки цикли, които много приличат на сезонните цикли в природата, защото предназначението му е да дава живот, да бъде плодовито, да се регенерира като самата нея. Знаеше ли, че месечният ти цикъл може да бъде разделен на четири отделни седмици, точно както годината може да бъде разделена на четири сезона? Представи си есента и зимата като период за отмора и регенериране, а пролетта и лятото - като експлозия на красота, здраве и щастие и ще разбереш как работи и женското тяло. За да се подготви за овулация и за даването на живот, трябва да премине през период на регенерация. Овулацията е като пролетта в годишния цикъл, когато се чувстваме като преродени, а менструацията е времето, в което тялото ти се обновява и подготвя за следващото разцъфтяване.

Бъди щастлива с тялото и женствеността си през всеки сезон. Бъди естествена, здрава и одухотворена жена и се остави на грижите, вдъхновени от природата - нежни като ласката на цвете!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Ива Софиянска и Антон Божков празнуват 10 години брак
Мария Бакалова празнува 27-мия си рожден ден
След Кан Леонардо ди Каприо отиде на милиардерска сватба в Сардиния
Кейт Хъдсън публикува снимки по бикини (Снимки)
Истината за двойнствения живот на Филип Трифонов

Напишете дума/думи за търсене