Алън Пардю доведе жена си

Алън и Тина живеят заедно в София

Легендарният технически директор на ЦСКА-София Алън Пардю доведе съпругата си Тина в България. От известно време насам чаровната шведка живее заедно с него в София, научи "България Днес".

59-годишният бивш мениджър на "Нюкасъл" е силно привързан към дългогодишната си спътница в живота. В началото той се чувствал самотен у нас, когато прие предложението на Гриша Ганчев да работи в българския футбол. Пардю обаче бил приятно изненадан от живота в София. Харесват му както хората, така и климатът и храната. Затова набързо уредил пристигането и на жена си, с която да се установят по-трайно тук.

Води шведската си съпруга на мач на ЦСКА
Води шведската си съпруга на мач на ЦСКА

Госпожа Тина Пардю дори вече бе забелязана на стадион "Българска армия" по време на мач на ЦСКА. Тя донесла късмет на отбора при успеха с 1:0 над "Етър" през миналия месец. Пардю бе забелязан, но без жена си, на трибуните на "Лудогорец Арена" в Разград преди дни. Тогава "червените" елиминираха "орлите" на полуфиналите в турнира за Купата на страната.
Алън и Тина имат две отраснали дъщери, но те стоят далеч от публичното пространство, дори и на Острова. Не е ясно дали хубавиците са идвали на гости на татко си в България. Мениджърът навремето се покая пред тях, след като бе уловен да псува вулгарно по колегата си Мануел Пелегрини, който тогава водеше "Манчестър Сити". След случката Алън призна, че децата му са били шокирани и са разговаряли с него за това му поведение. Оттогава той рядко изпуска нервите си на мачове.
Двамата са приятели със сър Елтън Джон
Двамата са приятели със сър Елтън Джон

Самият Пардю на по-млади години е бил голям почитател на нощния живот и дискотеките. Негови стари снимки от клубове се въртят из таблоидите в Англия. На 18 юли футболният специалист готви голям 60-годишен юбилей, но вероятно празненството ще е във Великобритания. Той и съпругата му са големи фенове на сър Елтън Джон и дори имат общи кадри. Вероятно легендарният певец ще бъде сред поканените за юбилея.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Цветница е! Бъдете здрави и пъстри!
5 необичайни причини, заради които не успявате да отслабнете
Зомбинг и бенчинг – наръчник на модерната връзка
Елинистическа философия - радетелка на личното щастие, а не на универсалната истина
8 ползи от рисуването за мозъка

Напишете дума/думи за търсене