Рафаела още плаче за Балотели

Рафаела е без гадже в момента

Рафаела Фико още не може да преживее голямата си любов Марио Балотели. Бившата годеница на скандалния нападател отново влезе в къщата на "Биг брадър" в Италия и направи нови разкрития за връзката си със звездата. Тя стана известна именно с участието си в риалити шоуто през 2012 г. По същото време двамата с Балотели имаха кратка, но изключително бурна връзка. Те имат и дъщеричка Пиа, която Марио призна за своя едва след ДНК тест.

"Много се промених, пораснах оттогава - казва Рафаела. - Запазих красивата си страна, но животът ви променя и ви поставя пред нещата, които ви карат да растете бързо. Марио беше всеобхватна любов. Имала съм и други истории след него, но никога не съм се раздавала така за никой друг и никога не съм бил влюбена така, както съм била в него. Всъщност той е много дълбок човек. В живота си имаше някои проблеми и понякога тези проблеми ви карат да изглеждате такива, каквито не сте. Когато го срещнах, бях на 21.Той много ме ухажваше: говорихме, виждахме се с приятели и на първата среща ми подари червени рози. Имахме план заедно - да имаме семейство и да се оженим. Връзката ни беше много натоварена."

Отношенията между двамата са белязани от куп скандали. Стигна се дотам Балотели дори да я изгони от къщата си в Англия, където той живееше, докато игра за "Манчестър Сити". Някъде по същото време Марио започна да излиза с Фани Нгуеша, което Рафаела трудно понесе. "Минаха няколко години, изчистихме се и той се извини, като каза, че знае вредата, която ми причини - казва Фико. - Той ми каза: "Тогава също бях момче, ако беше така днес, нямаше да се случи. Простила съм му."

Марио и Рафаела направиха опит да се съберат, но той се оказа неуспешен. Днес двамата са в добри отношения. "Аз го обичам като брат - казва моделът. - Имаме прекрасни отношения. Бяхме млади и двамата грешихме може би. Върнах се от Лондон унищожена и се възстанових само благодарение на майка ми и брат ми."

Марио и Фико имаха бурна връзка
Марио и Фико имаха бурна връзка
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене